מה אסור לעשות בהליך פינוי מושכר?
המועד המומלץ לפתוח בהליך זה, הוא סמוך ככל הניתן לנקודה בה חדל השוכר לשלם את דמי השכירות על פי החוזה או המועד בו התגלתה ההפרה.
שימו לב – בעלי נכסים רבים בוחרים בפתרון של ניתוק זרם החשמל ו/או המים ו/או הגז לנכס, החלפת צילינדר המנעול, סילוק חפצי הדייר מן הנכס ואף שימוש בכוח או הפעלת אמצעים אחרים לפגיעה בשוכר. כל אלו אסורים על פי חוק וחושפים אתכם לתביעה!
הדרך היחידה להוציא את השוכר מן הנכס היא ע"י הגשת תביעה לפינוי מושכר אותה תוכלו להגיש באמצעות עו"ד ממשרדנו שיפעלו במהירות וביעילות למיצוי ההליכים במטרה להשיב לידיכם את החזקה בנכס.
פינוי מושכר – הליך מהיר ויעיל
משרדנו יגיש לבית המשפט תביעה לפינוי מידי של הנכס. ככל שהשוכר לא יפעל כמצוות בית המשפט ולא יפנה את הנכס, נפנה עבורכם אל לשכת ההוצאה לפועל שבסמכותה לאכוף את ביצוע פסק הדין.
תביעה לפינוי ניתן להגיש באחד משני הליכים: תביעה בסדר דין מקוצר או תביעה לפינוי מושכר – הליך מהיר יחסית, האורך בין 90 ל-100 ימים בממוצע, כתלות בנסיבות העניין ובמורכבותו.
תביעה לפינוי מושכר היא הליך משפטי הדורש מקצועיות ויסודיות. לכתב התביעה יצורפו כלל הראיות התומכות בטענותיכם, בהן תצהירי עדות ראשית וכן כל מסמך רלוונטי נוסף. בתום הליך גילוי מסמכים, יקבע בית המשפט דיון לבירור המחלוקת וייתן את פסק דינו.
זכרו כי פינוי מושכר ניתן לתבוע בתוך מסגרת זמן תחומה ומכאן החשיבות להימנע מהתמשכות ההליכים ועיכוב בפינוי השוכר.
מתמודדים עם שוכר בעייתי מוזמנים לפנות למשרדנו אשר מיומן בייצוג בעלי נכסים בהליך זה וילווה אתכם באופן אישי ומקצועי עד להשגת התוצאה הרצויה.
אין במידע שנימסר במדריך/כתבה/ מאמר המפורסם באמצעות חסון פרץ – עורכי דין, אשר ניתן כשירות וולונטרי לציבור, כדי לשמש או להיחשב כייעוץ משפטי ו/או המלצה משפטית ו/או חוות דעת משפטית ו/או תחליף לייעוץ משפטי אצל עו"ד בעל מומחיות, ניסיון ו/או ידע בתחום המשפטי הרלוונטי ואין להסתמך על המידע בכל צורה שהיא. יובהר כי כל פעולה שתעשה על פי המידע הנאמר ו/או המוצג הינה על אחריות הגולש/המשתמש באתר בלבד ולא יהא באילו כדי ליצור יחסי עורך דין לקוח בין הגולש/המשתמש וחסון פרץ עורכי דין ו/או מי מטעמם בין במישרין ובין בעקיפין וחסון פרץ עורכי דין ו/או מי מטעמם, אינם אחראים בשום צורה ואופן לתוצאות השימוש במידע המוצג ו/או הנאמר באתר.